UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Talijanski prvak poginuo u stravičnoj nesreći

Image
Foto: Youtube

Talijanski motociklist Marco Simoncelli preminuo je nakon stravične nesreće koja se dogodila na utrci Moto GP-a u Maleziji.

23.10.2011.
11:32
Youtube
VOYO logo

Vozač Honde Marco Simoncelli poginuo je nakon stravične nesreće koja se dogodila u drugom krugu utrke Moto GP klase u Maleziji.

Simoncelli je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad motociklom, kada au na njega naletjeli Collin Edwards i Valentino Rossi. U pokušaju da ga izbjegne, Edwards pregazio je nesretnog Talijana.

Simoncelli je odmah prebačen u bolnicu, a utrka prekinuta. Nešto poslije 10 sati objavljena je vijest kako je mladi motociklist izgubio bitku za život.

Marco Simoncelli rođen je 20. siječnja 1987. godine. Već za vrijeme natjecanja u Minimoto prvenstvima pokazao je zavidan talent. 2003. godine počeo se natjecati u Svjetskom prvenstvu motociklista, a već sljedeće godine stigao je do svoje prve pobjede na stazi u Jerezu.

Nakon nekoliko godina u nižim kategorijama dokazao je kako je vrhunski vozač te je prošle godine prvi puta nastupio u Moto GP klasi za momčad Honde.

U bogatoj karijeri osvojio je i naslov Svjetskog prvaka 2008. godine u klasi do 250 ccm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo