Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Komentar Zorana Šprajca

Sukob Milanović Banožić, u tom obračunu teško da će biti pobjednika, ali već se zna gubitnik

Dovoljno ponižavajuće i za jednog kaplara, a kamoli ne za jednog admirala i načelnika Glavnog stožera

Zoran Šprajc/ 2.11.2021. u 22:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neviđeni verbalni obračun ključnih ljudi hrvatske obrane kulminirao je baš u Vukovaru na obilježavanju obljetnice pada naselja Lužac.

I tom prilikom Milanović i Banožić su se čak i prigodno pozdravili, da bi nedugo nakon toga Milanović po Banožiću otvorio baražnu vatru na koju je ovaj odgovorio s dijagnozom da je predsjednik psihijatrijski slučaj.

U tom obračunu teško da će biti pobjednika, ali već se zna gubitnik. Prije svega načelnik Glavnog stožera admiral Robert Hranj koji se našao u nemogućoj poziciji da mora slušati zapovijed Vrhovnog zapovjednika kojom se želi napakostiti ministru obrane ili da mora moliti ministra obrane da mu omogući da ispuni zapovijed predsjednika Republike.

Dovoljno ponižavajuće i za jednog kaplara, a kamoli ne za jednog admirala i načelnika Glavnog stožera. Istodobno i admiral Hranj i cijeli Glavni stožer su se našli pod istragom vojne inspekcije koju im je iz osvete poslao ministar obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Inspekcija treba utvrditi je li predsjednik vojne helikoptere i brodove angažirao za službene posjete ili za neke svoje turističko-privatne ekskurzije.

A sve je počelo zbog zapovjednika operetne postrojbe koju smo nekad zvali Tuđmanovi baletani, a danas počasno zaštitna bojne, koja štiti isključivo jelene fazane i muflone u Predsjedničkm vrtu. A sav taj sramotni cirkus u vrhu Oružanih snaga događa u trenutku dok u susjednoj Bonsi i Hercegovini oružje sve jače zvecka.

Zoran Šprajc/ 2.11.2021. u 22:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču