Love Affair / Je li vrijeme da se mire Plenki i Zoki? Mišo im poručio: 'Recite si - nemoj da neki kreteni osnivaju stranke'

Mišo nije rekao s kojom pjesmom bi mirio Plenkovića i Milanovića, nam se čini da je za taj događaj najprimjerenija pjesma koju su otpjevali on i Dedić

3.6.2022.
22:59
VOYO logo

"Šta čekamo? Ajmo u zatvor s njim. Ako ćemo prihvatiti tu logiku. A kažemo da smo jedna od demokratskih država. Pa ukinite državno odvjetništvo, sudove itd. Postavite stabla za vješanje, po regionalnim centrima i sve smo riješili. Uštedjet ćemo jako puno u državnom proračunu", rekla je Zlata Hrvoj Šipek, glavna državna odvjetnica.

E ovo treba pohvaliti. Gospođa Šipek i u najtežim trenucima misli na uštede. Nemamo mi para za giljotine i električne stolice, struja je sve skuplja, željezo također, streljane ne dolazi u obzir - metke čuvamo za Ruse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vješala su najjeftinija, drva imamo, konopa imamo, majstora imamo, s vješalima stvarno možemo najviše uštedjeti.

Međutim, s druge strane, tko zna, ipak je ovo Hrvatska. Riječ je o javnom sektoru pa i za vješala treba provesti javnu nabavu a i Zlata Hrvoj Šipek valjda već zna kakva je korupcija u javnoj nabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj se raspiše na Badnjak u ponoć, drvo mora biti afrički mahagonij, konop od indijske svile, jer i rođo mora zaraditi, jedna vješala mogla bi nas stajati više od električne stolice S klase.

Čuli ste gospođu Šipek, svaka županija mora imati svoja vješala, dakle 20 županija, 20 vješala, 20 natječaja, dvadeset prevara. Ne isplati se. Pogotovo jer kod nas ni državna vješala vjerojatno ne bi vješala kako treba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da su se Zoran Milanović i Andrej Plenković žestoko posvađali i oko DORH-a evo prilike da na ovom mjestu čujemo i apel Mate Miše Kovača koji ih je pozvao na pomirbu.

"Oni trebaju da se nađu i kažu: daj nemoj da kreteni osnivaju svoje stranke. Moramo biti jedni uz drugog, ali ovako da preko novina pljucaju, to nije dobro", kaže Mišo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišo nije rekao s kojom pjesmom bi mirio Plenkovića i Milanovića, nam se čini da je za taj događaj najprimjerenija pjesma koju su otpjevali Mišo i Arsen Dedić. "Mi smo lišće s iste grane".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo