PROMETNA NESREĆA / Štimac u provaliji razbio Mercedes

Image

Na cesti između Gračaca i Knina, Igor Štimac je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio u 20-ak metara duboku provaliju. Prošao je s nekoliko modrica i ogrebotina, a Mercedes je uništen.

29.1.2009.
7:18
VOYO logo

KNIN - Predsjednik udruge prvoligaša i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Štimac lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 21 sat dogodila na državnoj cesti između Gračaca i Knina. Vozeći Mercedes C klase, koji je nedavno dobio kao zamjensko vozilo dok je njegov automobil na servisu, Štimac je naišao na zaleđeni dio ceste D1 te je proklizao i sletio u 20-ak metara duboku provaliju. Pritom se nekoliko puta i prevrnuo.

Luksuzni se automobil zaustavio na boku tako da su vozačeva vrata bila blokirana. Štimac je stoga nogom razbio vjetrobransko staklo, popeo se po snijegom prekrivenom terenu natrag do ceste i pozvao policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pregleda u kninskoj bolnici s nekolicinom modrica pušten je kući.

Medijima je izjavio da ga je Bog spasio te da se osjeća kao da je ponovno rođen. Prema policijskim informacijama, Štimac nije bio pijan u trenutku udesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbijeni Mercedes u međuvremenu je izvučen uz pomoć posebne dizalice te je prebačen u jednu autokuću. Na samom mjestu nesreće ostalo je nekoliko dijelova uništenog vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo