OBITELJ ODJENULA CRNINU / Što je zaokružio Ivo Sanader?

Bivši premijer stigao je na svoje glasačko mjesto zajedno sa suprugom Mirjanom i kćerkom Brunom. Brzo su zaokružili svoje, a Ivo je i malo pročavrljao s okupljenima.

22.1.2012.
16:12
VOYO logo

Bivši premijer Ivo Sanader koji je u svom mandatu gorljivo zagovarao ulazak Hrvatske u Europske unije i njegovao svoj proeuropski imidž, također je glasovao na referendumu o ulasku u EU.

Na svoje glasačko mjesto stigao je sa suprugom Mirjanom i kćerkom Brunom. Zanimljivo, svo troje su gotovo kompletno bili u crnini. Crni kaputi, crne hlače, crne naočale i crni šal oko Sanaderovog vrata.

No, Sanader je djelovao dobro raspoloženo, a s prisutnima je i malo pročavrljao. Zanimalo ga je kakav je odaziv.

Inače, on je jedini bivši predsjednik Vlade koji nije pozvan na doček referendumskih rezultata u Sabor gdje će se okupiti državni vrh. Izostanak pozivnice nije htio komentirati.

Podsjetimo, DIP je izvijestio je da je do 11 sati na referendum o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji izašlo 11,44 posto birača iliti 443.623 birača. Najveći odaziv do 11 sati bilježe Grad Zagreb s 14,84 posto, te Zagrebačka županija s izlaskom na birališta ukupno 14,17 posto birača. Najmanji odziv je u Zadarskoj županiji s 8,4 posto te Vukovarsko-srijemskoj s 8,12 posto. Član DIP-a Davor Orlović izjavio je da referendum protječe mirno te da nisu uočene nikakve nepravilnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo