zbog snijega na cesti / Sudar autobusa i teretnog vozila: Ozlijeđeno 16 maloljetnika

Image

Na zasniježenoj prometnici između Šujice i Livna došlo je do sudara autobusa, koji je prevozio članove plesne skupine, te teretnog vozila. Šesnaestero djece i maloljetnika zadobilo je lakše ozljede, dok je vođa skupine teže ozlijeđen.

12.2.2013.
20:31
VOYO logo

Šesnaestero djece i maloljetnika, članova plesne skupine iz Livna, zadobilo je lakše ozljede, dok je vođa skupine teže ozlijeđen u utorak ujutro u sudaru autobusa i teretnog vozila u jugozapadnom dijelu BiH, potvrdilo je ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Po riječima glasnogovornika policijske uprave Hercegbosanske županije Ivice Vrdoljaka jedna je starija osoba zadobila teže, dok ih je šesnaestero prošlo s lakšim tjelesnim ozljedama. Dio ozlijeđenih smješten je u bolnicu u Livnu ili im je ukazana hitna pomoć u domu zdravlja u Tomislavgradu.

Osoba koja je zadobila teže ozljede nije životno ugrožena, pojasnio je Vrdoljak. Nezgoda se dogodila u 10.20 sati kada je došlo do sudara autobusa i teretnog vozila na zasniježenoj prometnici između Šujice i Livna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo