Uznemirujući sadržaj / 37 sekundi do katastrofe! Pojavila se nova šokantna snimka pada helikoptera

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Snimka je proslijeđena istražiteljima da prouče što se dogodilo s helikopterom milijardera Vichaija Srivaddhanaprabha

31.10.2018.
10:10
Twitter/Screenshot
VOYO logo

The Sun je objavio novu videosnimku koja prikazuje helikopter vlasnika Leicester Citya kako uzlijeće te kako pada, i to sve u samo 37 sekundi. 

Snimku su proslijedili istražiteljima da prouče što se dogodilo s helikopterom milijardera Vichaija Srivaddhanaprabha, koji je poginuo u padu helikoptera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju kako je let trajao svega 37 sekundi prije nego se dogodilo nešto što je uzrokovalo nagli pad helikoptera. Snimka koja traje 45 sekundi prikazuje polijetanje helikoptera s centra stadiona. The Sun piše i kako je sa snimke vidljivo kako se helipoter muči postići određenu visinu, a onda se kreće vrtjeti u zraku. Nakon toga je helikopter naglo pao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokantno je to gledati. Problem s repnim propelerom noćna je mora svakoga pilota. Iz toga se ne možeš izvući. Pilot je napravio nevjerojatan posao. Čekao je da se makne sa stadiona i prizemljio ga na mjesto gdje nije bilo nikoga", rekao je stručnjak za avijaciju Jim Rowlands.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, karizmatični predsjednik engleskog nogometnog kluba Leicester City, Tajlanđanin Vichai Srivadhanaprabha, i još četiri osobe smrtno su stradale u helikopterskoj nesreći do koje je došlo u subotu blizu King Power stadiona.

Policija je identificirala ostale četiri žrtve kao Nursaru Suknamai i Kaveporna Punparea, dva člana ekipe Vichaija Srivadhanaprabhe, pilota Erica Swaffera, te Izabelu Rozu Lechowicz, putnicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo