tužan kraj potrage / Američka studentica pronađena mrtva u Rusiji. Prije smrti majci poslala poruku: 'Nadam se da nisam oteta'

Image
Foto: Ilustracija/AP Images

Policija je izvijestila da uhićeni muškarac ima poduži dosje s teškim zločinima.

20.6.2021.
16:04
Ilustracija/AP Images
VOYO logo

Uhićen je muškarac nakon što je tijelo nestale američke studentice pronađeno u blizini grada Nižnji Novgorod, istočno od Moskve. Riječ je o 34-godišnjoj Catherine Serou koja je nestala nakon što je u Nižnjem Novgorodu ušla u neidentificirani automobil, piše BBC.

Ruske potražne ekipe tragale su za njezinim tijelom u šumovitom području izvan grada, gdje je zadnji put zabilježen signal telefona. Policija je izvijestila da uhićeni muškarac ima poduži dosje s teškim zločinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Catherine je majci u Mississippiju prije nego što je nestalaposlala SMS poruku u kojem je napisala: "U autu sam s neznancem. Nadam se da nisam oteta."

Serou je bila bivša pripadnica američkih marinaca koja je završila turneju u Afganistanu i preselila u Rusiju 2019. godine kako bi magistrirala pravo na Državnom sveučilištu Lobačevski iz Nižnjeg Novgoroda.  Majka je medijima ispričala da se njezina kći žurila s povratkom u kliniku u kojoj nije prošla uplata te je vjerojatno stopirala kako ne bi morala čekati Uber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo