Naredio joj da legne i zašuti / Bezosjećajni otac ostavio 5-godišnju kćer da spava vani na temperaturi ispod nule

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Snimka nadzornih kamera na koledžu prikazuje oca kako ostavlja svoju djevojčicu ispred jedne zgrade oko 5 ujutro samo sa dekom

17.10.2016.
9:38
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Jedan bezosjećajan otac ovog četvrtka u 5 sati ujutro po lokalnom vremenu, na temperaturi ispod nule, ostavio je svoju petogodišnju kćer samu u kampusu koledža u Utahu, javlja Daily Mail.

Snimka nadzornih kamera na koledžu primijenjene tehnologije Ogden-Weber prikazuje oca kako ostavlja svoju djevojčicu ispred jedne zgrade oko 5 ujutro samo sa dekom, odlazi i ne vraća se. "Rekao joj je da začepi, legne i spava", tvrdi majka djeteta kojeg je tek oko 7:30 pronašao zaštitar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gena, djevojčina majka, izjavila je kako je njena kćer bila kod njenog bivšeg muža i njegove obitelji u vrijeme incidenta te dodala da je malena istraumatizirana onime što se dogodilo.

"Vikala je 'Tata!', ali nikoga nije bilo. Rekla je da je samo imala svoju deku i da je tako čekala da dođe dan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fred Frazier, sigurnosni upravitelj koledža rekao je kako je djevojčica napravila ono što joj je bilo rečeno, te da je ostala na jednome mjestu.

Majke kaže kako je djevojčica sva u suzama potrčala prema zaštitaru kada ga je ugledala ujutro, ali da je pala i ogrebala koljeno dok je trčala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skoro mu je puklo srce", rekao je Frazier o zaštitaru. "Vidjeti tako malu djevojčicu da sama trči. Jako se zabrinuo, a ona je sva drhtala od hladnoće".

Lokalna policija namjerava ispitati oca kako bi saznali zašto je ostavio dijete. Policija kaže kako bi to mogli imati veze s drogom. Mogao bi biti optužen ili za napuštanje djeteta ili za zlostavljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo