slovenski zeleni biser / Boris Johnson proveo medeni mjesec u Sloveniji: 'Njegova pojava u Jezerskom je kao pojava čudovišta iz Loch Nessa'

Par je htio maksimalnu privatnost pa je tek rijetko tko vidio Borisa Johnsona kako biciklira

8.8.2022.
21:30
VOYO logo

Uz sve hrvatske turističke bisere, svjetski mediji su se raspisali o slovenskoj Općini Jezersko u kojoj su se posljednjih dana dobro provodili britanski premijer Boris Johnson i njegova supruga Carrie. Pet dana su ondje uživali na zakašnjelom medenom mjesecu, odsjeli su u eko hotelu i sudjelovali u brojnim aktivnostima o kojima se raspričao i sam premijer na odlasku.

Daleko od očiju javnosti na planinskoj dolini u sjevernoj Sloveniji sakrili su se Boris Johnson i 23 godine mlađa supruga Carrie. Planine, jezera i svježi zrak bili su njihova ideja za savršeni medeni mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar dan! Tako trebam započeti. Dobar dan svima. Imali smo prekrasan medeni mjesec. Hvala svima koji su nam pomogli u tome. Popeli smo se na svaku dostupnu planinu, skakali smo u jezera, bili smo na biciklima i odlično se proveli", kazao je Boris Johnson, britanski premijer na odlasku.

Odsjeli su u luksuznom eko hotelu s pet zvjezdica gdje se cijena noćenja kreće od 2 do 5 tisuća kuna. A moto hotela je - isključi se da se napuniš - nešto što je nakon svih nedavnih zbivanja zasigurno bilo potrebno britanskom premijeru na odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
otac sedmero djece /

Životni put Borisa Johnsona! Zlatni sin s Oxforda vrlo rano naučio je brinuti se o sebi, nisu mu naštetili ni preljubi ni afere

Image
otac sedmero djece /

Životni put Borisa Johnsona! Zlatni sin s Oxforda vrlo rano naučio je brinuti se o sebi, nisu mu naštetili ni preljubi ni afere

"Premijer nam se prvo predstavio kao Boris i rekao da će sjesti za onaj stol koji će biti prazan. Bez privilegija ili biranja unaprijed, jer biti među hotelskim gostima znači i uspostaviti neki kontakt s njima, a on ga je uspostavio kao gost, kao i svi drugi. Bilo nam je ugodno iznenađenje što nemamo nekoga tko svojim prisustvom pokorava režim cijelog hotela", kazao je Marjan Batagelj, vlasnik hotela.

Par je htio maksimalnu privatnost pa je tek rijetko tko vidio Borisa Johnsona kako biciklira u pratnji tjelohranitelja i sa suprugom obilazi Bled i Postojnsku jamu. No brzo su u mjestu počela nagađanja da se Johnsonovi odmaraju baš tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojava gospodina Johnsona u Jezerskom je kao pojava čudovišta Nessija iz Loch Nessa. Svi znamo da je ovdje, ali nitko ga nije vidio", kazao je jedan od posjetitelja.

A čini se da je slovenski zeleni biser i u britanskom premijeru probudio malo romantike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko hvala Sloveniji. Jedina je zemlja koja sadrži riječ ljubav u nazivu svoje zemlje. Ljubav je u imenu Slovenije. Hvala svima, hvala!", poručio je Johnson.

A hvala će možda moći reći i mještani Jezerskog koji od turizma žive - ako zbog dolaska ovih poznatih mladenaca dobiju kojeg posjetitelja više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo