Teška sudbina / Brutalno ubojstvo tinejdžera, našli su razbacane dijelove tijela: Sumnja se na obračun narkobandi

Image
Foto: shutterstock

U ponedjeljak oko 22 sata policija je zaprimila poziv u kojem je rečeno da su dijelovi ljudskog tijela nađeni u crnoj vreći u sjevernom Dublinu

16.1.2020.
15:38
shutterstock
VOYO logo

Sedamnaestogodišnji Keane Mulready Woods zadnji je put viđen u nedjelju oko 18 sati u svojem rodnom gradu Droghedi koji se nalazi 50 kilometara od Dublina. Nakon što ga nije bilo 24 sata obitelj se zabrinula i počela potragu za njim, piše Irish Times.

U ponedjeljak oko 22 sata policija je zaprimila poziv u kojem je rečeno da su dijelovi ljudskog tijela nađeni u crnoj vreći u sjevernom Dublinu. Policija je više od 24 sata kasnije našla još dijelova u zapaljenom automobilu, a u srijedu navečer službeno su potvrdili da se radi o nestalom Keaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je imao samo sedamnaest godina, Keane je bio osumnjičen da je prijetio ljudima u ime jedne bande te da je oštetio tuđu imovinu bombaškim napadima.   

Navodno je ovo treće ubojstvo u sukobu oko droge koji potresa irski grad Droghedu. Istraga pokazuje kako bi Keaneovo ubojstvo moglo biti osveta zbog ubojstva dilera Richarda Carberryja (39) kojeg su ustrijelili prošle godine, piše Irish Times. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo