Oteta 12-godišnjakinja / Cure detalji Monikine agonije: 'Pješačili su po pet sati, prijetio joj je i mučio je. Bila je zlostavljana!'

Image
Foto: mup.rs
30.12.2019.
9:30
mup.rs
VOYO logo

Državna tajnica u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković oglasila se o slučaju otete djevojčice Monike Karimanović. Istaknula je da je otmičar Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski brijač, "mučio i zlostavljao Moniku".

Reći ću, a da ne ugrozim istragu, djevojčica nam je rekla da su pješačili po pet sati, da joj je on stalno prijetio i mučio je. Kad su policajci došli ona je samo rekla: "Nemojte me povrijediti". Ona je bila mučena i zlostavljana", rekla je Biljana Popović Ivković za TV Prvu te dodala kako su policajci dnevno pretraživali i 36 sela u kojima su mahom napuštene kuće, ali i groblja, prenosi Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mučio i zlostavljao djevojčicu

Istaknula i da je u tom kraju normalno da se grade nadzemni objekti, te da je policija mislila da se otmičar tamo mogao sakriti.

Državna tajnica u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istaknula je i da je otmičar mučio i zlostavljao 12-godišnju Moniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti", naglasila je Popović i rekla da najvjerovatnije nema pomagača, ali da je naoružan vatrenim oružjem, nožem i žiletom.

Djevojčica počela jesti

12-godišnja djevojčica Monika pronađena je sinoć nakon deset dana potrage. Odmah je smještena u Klinički centar u Nišu u kojem joj je pružena pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Monika je u stabilnom stanju, počela je jesti. Povrede su joj sanirane i danas nastavljamo s pregledima. Uključit ćemo psihologe i Centar za socijalnu skrb kako bi što brže prebrodila traume", kazao je za Informer ravnatelj KC Niš Zoran Radovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo