skandal u susjedstvu / Cure imena s popisa najvećeg svodnika! Na listi dugogodišnji političar, bivša NBA zvijezda...

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Osim političara i bivšeg košarkaša, na popisu se nalaze poznati kriminalci, nogometaši, piloti, ali i plaćene ubojice

9.4.2019.
13:33
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Na privatnom računalu nedavno uhićenog Mihajla Maksimovića, poznatog i kao najvećeg svodnika regije, pronađene su tablice s imenima svih klijenata, među kojima su mnoge poznate ličnosti, kao i popis poznatih starleta, stilistica, pravnica i manekenki koje su za novac pružale seksualne usluge, piše Blic.rs

Mnogi sad u panici pokušavaju preko odvjetnika spriječiti da njihova imena izađu u javnost. U dokumentaciji su također pronađeni podaci s porukama adresama, katalozi golih djevojaka i podaci o uplaćenim novčanim iznosima. Štoviše, Mihajlo je imaourednu evidenciju koja je djevojka kad slobodna, koja nije dostupna zbog menstruacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je sve na listi?

Maksimović je središtu je skandala upravo zbog popisa mušterija kojeg je policija pronašla na njegovom laptopu. On je uhićen krajem veljače u Beogradu i tada su na popisu 300 klijenata pronađena imena jednog od političara koji je godinama u vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tijekom svoje NBA karijere, javlja izvor Kurira.

“Uhićen je i Maksimovićev brat Dušan M. Njima su oduzeti mobiteli i dva laptopa u kojima su nađene precizni podatci, uredne tablice, kako o ženama koje su pružale usluge tako i o klijentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dokumentima koje su vodili makroi navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio popis imena klijenata koji su plaćali starlete, manekenke i druge poznate dame. Na dugoj listi bio je i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već duže od deset godina. Također, na popisu je i ime košarkaša koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan", otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Osim političara i bivšeg košarkaša, na popisu se nalaze poznati kriminalci, nogometaši, piloti, ali i plaćene ubojice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Kurirovom izvoru, za Maksimovića je radilo dvadesetak žena, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Playboyjeva zečica Božana Vujinović, kao i zvijezda reality showova Nataša Šavija.

U svoj 'katalog' upisivao pozitivne i negativne stvari o podvođenim ženama

"Postoji katalog žena sa svim njihovim karakteristikama, prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. Žene nije podvodio samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke s klijentima u inozemstvo",  kaže sugovornik. Među uhićenim ženama su i Tijana Štrulović i Anabela Šćekić – Tigrica, zvijezda reality showova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je, navodno, nekoliko žena otputovalo na Sejšele i za taj put su dobile po 10 tisuća eura. Maksimović je bilježio u svojoj dokumentaciji, čak i kada su klijenti bili nezadovoljni uslugom.

"Događalo se da klijenti nisu bili zadovoljni uslugom ili činjenicom da je djevojka došla pijana ili da je kasnila, pa nisu željeli dati novac. S druge strane, svodnik je bilježio i pohvale koje su dobivale", otkriva izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turci odmah priznali plaćanje djevojaka

Do njegovog uhićenja došlo je nakon što su u jednom beogradskom klubu uhićene tri žene u društvu turskih državljana.

"Turci su odmah priznali da su platili djevojke. Ispostavilo se da i one rade za čuvenog svodnika, koji u to vrijeme nije bio u zemlji, već na Cipru. Međutim, čim se vratio u Srbiju uhićen je", kaže izvor lista. Otkako su ga uhitili u veljači, on se nalazi u pritvoru.  Njega se kao i njegova brata sumnjiči za trgovinu ljudima, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo