zbog sigurnosti / Drama na nebu iznad Reykjavika: Srbin obuzdao agresivnog putnika, avion prisilno sletio

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Putnik je na letu počeo prijetiti posadi aviona, a putnici su se uspaničarili, nakon čega se jedan Srbin iz Toronta odlučio uplesti

27.4.2016.
9:13
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Neimenovani putnik prijetio je jučer posadi poljskog avioprijevoznika 'Lot' uslijed čega je avion na letu od Varšave do Toronta morao prisilno sletjeti u Reykjavik.

U letjelici se nalazio i Srbin Aleksandar B. (41) koji je obuzdao agresivnog putnika, kojeg je nakon slijetanja u islandsku prijestolnicu, preuzela lokalna policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar je opisao za Blic da se putnik ubrzo nakon polijetanja aviona prvo počeo svađati s ostalim putnicima.

"Neko vrijeme nakon polijetanja, jedan oniži putnik arapskog porijekla počeo se na lošem engleskom jeziku svađati s putnicima. Ubrzo je došla posada aviona da ga umiri, ali je putnik tada postao još agresivniji", isprričao je Aleksandar B. koji živi u Torontu, a koji se u Kanadu vraćao iz posjete obitelji u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar dodaje da je putnik tad počeo prijetiti posadi aviona kad je i on odlučio prići.

"Prepirka je trajala neko vrijeme, a kako je galama rasla, ustao sam sa svog mjesta i približio mu se. Tad je počeo vikati kako će svi izginuti, ponašao se kao luđak. Putnici su počeli paničariti. Kako sam bio iza njega, zgrabio sam ga s leđa i nisam ga puštao dok mu stjuardi nisu stavili plastične lisice. Držali su ga tako odvojenog dok nismo sletjeli u Reykjavik. Nisam se plašio jer sam odmah vidio da je bezopasan", dodaje Aleksandar za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pilot je zbog sigurnosti putnika odlučio prizemljiti avion u Reykjavik, gdje je agresivnog putnika odvela lokalna policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo