protiv diskriminacije / Europska komisija proučava pogađa li Trumpova uredba europske državljane

Image
Foto: Twitter

Europska komisija se protivi diskriminaciji i trenutačno analizira hoće li uredba koju je potpisao Donald Trump o zabrani ulaska državljana iz sedam većinski muslimanskih zemalja pogoditi Europljane

30.1.2017.
13:50
Twitter
VOYO logo

Europska komisija se protivi diskriminaciji i trenutačno analizira hoće li uredba koju je potpisao američki predsjednik Donald Trump o zabrani ulaska državljana iz sedam većinski muslimanskih zemalja pogoditi Europljane, izjavio je u ponedjeljak glasnogovornik Komisije Margaritis Schinas.

"Ovo je Europska unija i mi ne diskriminiramo ljude na temelju državljanstva, rase ili vjere i ne samo kada je posrijedi politika azila nego i sve druge politike. Predsjednik Komisije Jean-Claude Juncker stalno ponavlja našu privrženost tim načelima", rekao je Schinas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši odvjetnici su u kontaktu s našim europskim i ostalim partnerima i mi ćemo osigurati da naši građani ne budu diskriminirani", dodao je Schinas.

Schinas je dodao da Komisija dobija proturječne informacije o tome odnosi li se američka uredba o zabrani ulaska i za građane koje imaju dvostruko državljanstvo, od kojih je jedno europsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo