tama nad gradom svjetlosti / Horor u Parizu. Lolino tijelo pronađeno u odbačenom koferu: 'Roditelji više ne puštaju djecu ni po kruh...'

Dva dana nakon što je u Parizu u odbačenom koferu pronađeno tijelo 12-godišnje djevojčice Lole, policija je podigla optužnicu za ubojstvo

17.10.2022.
21:30
VOYO logo

Nad grad svjetlosti nadvila se tama. Na ulicama policijski psi, češlja se svaki kutak, traže dokazi koji će dovesti do psihotičnog ubojice. U fokusu istrage žena koju su nadzorne kamere snimile kako s nesretnom djevojčicom ulazi u lift i iz njega kasnije izlazi s kovčegom u rukama.

"Vidjeli smo je kako ulazi u zgradu. Prvo je bila sama. Na izlazu iz zgrade vukla je kovčeg i svi smo se pitali što se nalazi u njemu..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nalazilo se tijelo kasnije pronađeno u plastičnom koferu iz zgrade u kojoj je živjela. U posljednjim trenucima života djevojčica je proživljavala pravi pakao; vezana je ljepljivom trakom uz sumnju da je silovana. Vrat joj je prerezan, a tijelo "žigosano" brojevima nula i jedan.

Image
nezadovoljni predsjednikom /

VIDEO Macrona prosvjednici gađali rajčicom tijekom posjeta predgrađu Pariza: Njegovi čuvari viknuli 'projektil'

Image
nezadovoljni predsjednikom /

VIDEO Macrona prosvjednici gađali rajčicom tijekom posjeta predgrađu Pariza: Njegovi čuvari viknuli 'projektil'

"Je li ta žena kriva? Je li kriv netko drugi koga ona poznaje? I na kraju zašto? Zašto napasti mladu djevojku koja ide kući, koja je trebala vidjeti svog tatu i to s takvim divljaštvom, ostaviti toliko ozljeda i ostaviti tako jezivu scenu?", pita se Guillaume Farde, stručnjak za nestale..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mučni detalji slučaja unijeli su nemir na ulice glavnog grada. Stotine Parižana cvijećem i pismima opraštaju se od nesretne djevojčice. U mnoge se uvukao strah...

"Svi se jako boje. Roditelji više ne dopuštaju djeci ni da odu kupiti kruh. Čak i ako je dućan u neposrednoj blizini", govori građanka Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je vrlo mirna četvrt s dragim ljudima. Živim ovdje godinama i ništa se slično nikad nije dogodilo. Sin mi svaki dan ide podzemnom u školu, do sada je sve bilo u redu i zato ne razumijem. Sada vidimo horor na svakom koraku i to nas plaši", dodaje sugrađanka.

U posjetu školi koju je Lola pohađala došli su i gradonačelnica Pariza i ministar obrazovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ime i kažnjavanje krivca, traži se i odgovor - zašto?

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo