osmjehnula mu se sreća / Ima rak jetre u četvrtoj fazi, a sad je dobio na lutriji: 'Napokon mogu odvesti ženu u Italiju'

Image
Foto: AP

U početku nije ni bio svjestan da je osvojio novac. Potom je uslijedio pozitivni šok

3.4.2019.
20:13
AP
VOYO logo

Amerikanac Richard Beare, kojem je dijagnosticiran rak jetre u četvrtoj fazi, osvojio je 250.000 dolara (1 651 374,93 kuna) na lutriji u Sjevernoj Karolini, prenose lokalni mediji. 

Izjavio je da novac namjerava iskoristiti na putovanje sa ženom u inozemstvo, dok još može uživati. "To je veliko olakšanje. Rijetko igram igre na sreću. Kupio sam "Powerball" listić jer je to supruga tražila pošto je dobitak bio visok", objasnio je za People.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije bio taj dobitni listić. Ovaj umirovljeni mehaničar kazao je da je kupio četiri sreće u lokalnoj trgovini. Posljednja srećka bila je dobitna!

U početku nije ni bio svjestan da je osvojio novac. Potom je uslijedio pozitivni šok. Kada je platio državni i savezni porez, ostalo mu je 176.876 dolara (1 168 709,49 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja žena je oduvijek željela otići u Italiju, pošto joj obitelj potječe odande. Sada je mogu odvesti tamo. Ovo je super", kazao je oduševljeni Richard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo