OGLAS

'pola susjeda ubijeno' / Jezivo svjedočanstvo iz Cetinja: 'Ubijao je ljude u krevetima, staro i mlado. Sakrila sam se u WC s unucima'

Image
Foto: AP

'Pola mojih dobrih susjeda je mrtvo. Nas je spasio policajac na terasi', ispričala je Amira

14.8.2022.
11:01
AP
VOYO logo

Amira Vujačić, njezin suprug, dvoje unučadi i svekrva spletom sretnih okolnosti izbjegli su u petak krvavi pohod svog susjeda Vuka Borilovića na Cetinju. On je tog poslijepodneva ubio 10 svojih sugrađana, a ranio još šest.

Šokantan je to zločin od kojeg će se ovaj grad, ali i cijela Crna Gora još dugo oporavljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su preživjeli svjedoče o jezivim tenucima krvavog pohoda masovnog ubojice.

"U naselju Medovina više nema pola mojih dobrih susjeda koji su stradali, ni krivi ni dužni. Potpuno nevini ljudi. Čovjek je išao od kuće do kuće, tko mu se god našao u kući on je ubijao - ljude u foteljama, u krevetima. Staro i mlado. To je trajalo oko sat vremena. Došao je čak i na naše stepenice da u našu kuću uđe. Međutim, policajac je bio na našoj terasi, jer se s naše terase najbolje vidjela njegova kuća. I policajac nas je spasio. Tu su mi bila i dva unuka i svekrva, stara žena, i moj suprug. I uspio nas je policajac obraniti. Ja sam danas ovdje, a i moja unučad i cijela moja obitelj", ispričala je Amira za Prvu TV, a prenosi portal Pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
šokantan zločin /

Novi detalji o pohodu mahnitog ubojice: 'Ujak mu govori - Vučko, stani! A ovaj mu kaže: što stani? I ubije ga'

Image
šokantan zločin /

Novi detalji o pohodu mahnitog ubojice: 'Ujak mu govori - Vučko, stani! A ovaj mu kaže: što stani? I ubije ga'

Dok je Borilović sijao smrt po susjedstvu, Amira se s unucima, kako je rekla, zaključala u toaletu, a njezin je suprug bio na terasi sa policajcem.

To što se u petak popodne događalo u Medovini ne može se, kako je rekala, opisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je predugo trajalo. Sat vremena. Kako tko dolazi do svojih samo čujete jauk, lelek. On viče, on galami, on puca, on udara kundakom u vrata, lomi stakla. Od ovoga ćemo se svi mi Cetinjani, a pogotovo mi stanovnici naselja Medovina teško ili nikako oporaviti", kazala je Vujačić.

Za Borilovića je rekla da je bio pristojan momak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se od njega nikad nije moglo očekivati. Godište je moga sina, igrali su se kao djeca zajedn, živi možda dvije kuće dalje. Iz jedne je vrlo fine obitelji. Što je bio okidač za takvo ponašanje to znaju oni u kući – njegova majka, žena, njegovi najbliži. Učinjeno je što je učinjeno, a je li se moglo možda malo ranije reagirati? Ja mislim da je moglo", zaključuje susjeda ubojice iz Cetinja.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo