NISU USPJELI IZ PRVOG PUTA / Još uvijek ima poštenih: Dva konobara pronašli novčanik s hrpom novaca i dokumentima pa ga vratili

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ipak, novčanik nisu odmah vratili jer su im ruke bile prepune posla pa su to učinili nakon smjene, u nedjelju u 13:30

21.6.2021.
16:38
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Konobare u Kafe grilu „Pauza“, Bojana Kunovaca i Slobodana Horvata, dugo će pamtiti Alma Gerzić, piše Avaz.ba.

Shvativši da su pronašli izgubljeni novčanik u kojem su bili novac i dokumenti, shvatili su da je vrijeme da pronađu vlasnicu. Ipak, novčanik nisu odmah vratili jer su im ruke bile prepune posla pa su to učinili nakon smjene, u nedjelju u 13:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo otvorili novčanik vidjeli smo da ima dosta novca i u markama i u stranoj valuti. Izvadili smo dokument, nešto kao ličnu kartu , izdat u Evropskoj uniji, ali bez fotografije. Nazvao sam svog školskog druga,koji se preziva Gerzić. Prvi pokušaj nam nije uspio, jer je gospođa Alma Gerzić imala imenjakinju, koja je bila dosta mlađa. Uspjeli smo ipak i moje kolege iz druge smjene su Almi predali novčanik, rekao je Bojan Kunovac za portal Avaz.ba.

Konobari su saznali kako Alma Gezić živi u Danskoj. Iako je znala da je izgubila novčanik, Alma nije znala gdje ga je točno izgubila jer se tog dana kretala na više mjesta po gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novčanik je gospođi Gezić vraćen nešto iza 17 sati. Iznenađena je pozitivno i počastila nas je. Hvala joj, pozivamo je da uvijek dođe u naš kafić, jer uvjerila se da se radi o poštenom osoblju", kazao je konobar Bojan Kunovac.

Svaka čast poštenim konobarima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo