bojala se nuspojava / Katja priznala: 'Odbijala sam se cijepiti protiv korone, a onda mi je liječnik dao ponudu koju nisam mogla odbiti'

Image
Foto: Shutterstock

Priznala je kako je nekoliko dana prije cijepljenja bila jako uplašena ali nije odustala

28.12.2021.
13:51
Shutterstock
VOYO logo

Katja (49) iz Njemačke se dugo nije željela cijepiti protiv korone. Za Focus Online je otkrila kako je čula mnogo o cjepivima koja nije smatrala pouzdanima. No tada je njezin obiteljski liječnik Katji dao ponudu i ona se odlučila za cjepivo.

"Nije me nagovarao na cjepivo, nije rekao da se moram cijepiti kako bih se zaštitila protiv korone. Objasnio mi je kako tromboza u pravilu ne dolazi iznenada, kao ni upala srčanog mišića. Kad je vidio koliko me je strah, liječnik mi je rekao: ' Ako želite, svaki dan nakon cijepljenja možete doći u ordinaciju. Izvadit ću vam krvi i provjeriti određene vrijednosti'. Tu ponudu nisam mogla odbiti. Cijepljenje je rizik ali se može spriječiti", rekla je Katja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknula je kao je ona i inače osoba koja se teško odlučuje uzeti čak i tablete protiv glavobolje, piše Fenix magazin.

Priznala je kako je nekoliko dana prije cijepljenja bila jako uplašena ali nije odustala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo cijepljenje uslijedilo je četiri tjedna nakon prvog i tada je imala klasične reakcije cijepljenja s temperaturom i bolovima, ali su trajale, kaže Katja, samo 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo