horor u srbiji / Krvava noć u susjedstvu: Ubio ženu i policajca na dužnosti. Zabarikadirao se na tavanu pa presudio i sebi

Image
Foto: Blic/Ilustracija

Na mjestu događaja, osim pripadnika Policijske uprave bili su angažirani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice

29.3.2022.
8:50
Blic/Ilustracija
VOYO logo

U Zaječaru se noćas dogodilo dvostruko ubojstvo i samoubojstvo. Drama je počela oko 22 sata, kada je muškarac najprije ubio susjedu, zatim policajca na dužnosti a onda je presudio i sebi, piše Telegraf.

D. Z. je pucao iz vatrenog oružja te usmrtio susjedu V. Đ. (68), a potom je pucao na policijske službenike koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi u čuli pucnjevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D.Z. je ispalio dva hica pogodivši policajca koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici. Napadač se nakon što je pucao, zabarikadirao na tavanskim prostorijama, no nakon određenog vremena ondje je presudio i sebi.

Na mjestu događaja, osim pripadnika Policijske uprave u Zaječaru bili su angažirani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin i v.d. direktora policije Dragan Vasiljević bili su cijelo vrijeme na mjestu događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo