GLASNOGOVORNIK MUP-A HNŽ / Magistrala užasa kod Mostara: 'Prošli tjedan su na njoj stradale tri osobe među kojima je i hrvatski državljanin'

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije kazao je da ukoliko se u nesreći u kojoj su kod Mostara poginule četiri osobe utvrde elementi kaznenog djela da će biti podignuta kaznena prijava

25.9.2022.
20:00
VOYO logo

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić s RTL-ovom reporterkom Andreom Sentić razgovarao je o teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17 kod Mostara u kojoj su život izgubile četiri osobe, među kojima devetogodišnji dječak.

"Policijski službenici policijske uprave Mostar napravili su očevid s nadležnim tužiteljstvom. Nakon prikupljenih parametara i daljnjom istragom, vještačenjem eksperata i obdukcijom preminulih znat ćemo razloge nesreće. To traje 10-15 dana, ali nakon svih radnji predviđenih zakonom znat ćemo kako je došlo do prometne nesreće s 4 smrtno stradale i 4 teško ozlijeđene osobe", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je kazao kako su na cesti M-17 prošli tjedan smrtno stradale tri osobe.

Image
TRAGEDIJA NA CESTI /

Mostar zavijen u crno: 'Strašna prometna nesreća sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici'

Image
TRAGEDIJA NA CESTI /

Mostar zavijen u crno: 'Strašna prometna nesreća sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici'

"Dvije su stradale na cesti M-17 u mjestu Jablanica, jedna osoba imala je 18, a druga 23 godina. Jedna je osoba iz Stoca, vjerojatno državljanin iz Republike Hrvatske, smrtno je stradao na toj cesti jer nije prilagodio kretanje vozila uvjetima na kolniku", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i da ukoliko se u nesreći u kojoj su poginule četiri osobe utvrde elementi kaznenog djela da će biti podignuta kaznena prijava.

"Velika je kazna za ovo kazneno djelo", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i hoće li policija ispitati preživjele sudionike nesreće.

"Bilo je 8 sudionika, četvero je hospitalizirano. Ako budu u stanju dati iskaz nadležnim organima onda ćemo imati širu sliku o događanjima koja su se dogodila tu kobnu večer na cesti M-17", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo