Za one na prvoj crti protiv Covida-19 / Nagrade medicinarima: U SAD-u dobili besplatna ljetovanja, jedna aviokompanija dijeli 100.000 karata

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Sve kako bi se oni 's prve crte' odmorili, opustili, obnovili i družili s najmilijima nakon pandemije koronavirusa

13.5.2020.
11:32
Screenshot/Twitter
VOYO logo


Tisuće njujorških zdravstvenih radnika kompanije American Airlines i Hyatt Hotels nagradit će besplatnim ljetovanjima kao zahvalu za njihove napore za vrijeme pandemije koronavirusa. Osoblje jedne njujorške bolnice u petak je dobilo iznenađenje kad su dvije kompanije objavile da će svi - od liječnika, medicinskih sestara, liječnika i prehrambenih djelatnika - dobiti besplatan trodnevni odmor, piše Yahoo!

Image
lokalni stožeri /

U Istri zaražena osoba koja je bila na letu iz Frankfurta. Korona ušla i u Dom za starije u Šibeniku

Image
lokalni stožeri /

U Istri zaražena osoba koja je bila na letu iz Frankfurta. Korona ušla i u Dom za starije u Šibeniku

Poklon je namijenjen pomoći radnicima da se „ponovo napune energijom i druže sa svojim najmilijima“, naveli su American Airlines i Hyatt u zajedničkoj izjavi. "Naši liječnici, medicinske sestre i ostalo osoblje na prvoj liniji ove neviđene zdravstvene krize zaista cijene potporu", rekao je predsjednik bolnice. Od svih 50 država, New York je najteže pogođen koronavirusom, koji se počeo širiti svijetom krajem prošle godine.

Inače, te kompanije nisu jedine. U trenutku dok su zrakoplovi svih aviokompanija na svijetu uglavnom na tlu i druge su kompanije odlučile nagraditi zdravstvene radnike. Qatar Airways objavio je na Svjetski dan sestrinstva da dijeli 100 tisuća besplatnih karata zdravstvenim djelatnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova ponuda dostupna je isključivo zdravstvenim djelatnicima. Zanimanja na koja se odnosi ova ponuda su: liječnici, medicinsko osoblje, sestre, djelatnici u hitnim medicinskim službama, djelatnici u laboratorijima, klinički istraživači.
Potrebno je obavezno predočiti originalni dokument kojim se dokazuje rad u zdravstvenoj djelatnosti prilikom prijave za let u zračno luci u kojem je jasno navedeno zanimanje kao što je navedeno prilikom registracije za ponudu na web stranici. Fotografirafije ili kopije dokumenta neće biti prihvaćeni, a za sve ostale informacije kliknite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo