GDJE SI KRENULA? / Melanija Trump postala predmet ruganja na internetu: svojim outfitom je čak neke i uvrijedila

Image
Foto: AP

Melanija Trump izazvala podsmijeh na internetu kada je u utorak ujutro izišla iz Bijele kuće u visokim potpeticama i avijatičarskim naočalama na put u Teksas pogođen katastrofalnim poplavama.

29.8.2017.
20:28
AP
VOYO logo

Melanija Trump, bivša manekenka, izazvala je podsmijeh na internetu kada je u utorak ujutro izišla iz Bijele kuće u visokim potpeticama i avijatičarskim naočalama na put u Teksas pogođen katastrofalnim poplavama koje je izazvao uragan Harvey.

"Melanija nalikuje na Barbie Alert Floods. Louboutinke sigurno nisu nepromočive, djevojke", našalila se Maria del Russo, govoreći o luksuznom brendu cipela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomoć na putu, Texas! Ne brinite, Melanija nosi posebne visoke potpetice za oluju", tvitao je producent i glumac Brad Wollack, dok je J. D. Altman napisao da bi "netko trebao reći Melaniji da bi te potpetice trebale biti malo više za ovu poplavu."

Glumica Jessica Kirson joj je čestitala: "Izvrsna ideja @FLOTUS. Možete kupiti smeće svojim potpeticama". Druga tviterica poručila je: "Ovo Melanija nije Tjedan mode u Milanu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim cipela, prva dama je bila predmet kritika i zbog jakne i naočala u avijatičarskom stilu.

Njezin suprug, bez kravate, pripremio se za kišu, odjenuvši vjetrovku s predsjedničkim logom i čvrste planinarske cipele, vjerojatno nepromočive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Misli da je u Top Gunu", prestižnoj američkoj školi za pilote, tvitao je @think2018, dok se @TheTommy J411 upitao "Hoće li ona upravljati zrakoplovom do Texasa".

"Melania Antoinette", skovali su neki komentatori novo ime prisjetivši se francuske kraljice Marije Antoanete koja je odgovorila "Neka jedu kolače" kada je čula da narod nema kruha. "Neka nose visoke potpetice", pojavilo se nekoliko puta na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima ipak nije bilo smiješno.

Jennifer Tromans, koja se predstavila kao fotografkinja koja je proživjela više uragana, poručila je da je "jako ljuta". "To nije foto-session. Ljudi se bore za život."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barry Thomas Goldberg, umjetnik iz Minneapolisa, ocijenio je da "nije u redu nositi potpetice od 10 cm za vrijeme poplave. Potpetice ne mogu pomoći".

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Melania Trump

AP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo