nizozemska manekenka / Mlada manekenka Ivana Smit pronađena mrtva: navodno pala s 20. kata zgrade, njezina obitelj u tu priču ne vjeruje

Image
Foto: Instagram

Mlada manekenka Ivana Smit pronađena je mrtva na balkonu šestog kata zgrade u Kuala Lumpuru

12.12.2017.
9:52
Instagram
VOYO logo

U glavnom gradu Malezije u tajanstvenim okolnostima pronađeno je mrtvo tijelo 18-godišnje manekenke Ivane Smit.

Mrtvo tijelo nizozemske manekenke otkirveno je na balkonu šestog kata zgrade u Kuala Lumpuru, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strani mediji javljaju kako je Ivana najvjerojatnije pala s 20. kata nakon zabave. Lokalna pokicija smrt tretira kao nesretan događaj iako članovi obitelji nesretne nizozemske manekenke inzistiraju na istrazi.

Ivanin djed Fredrik ne vjeruje da je Ivana pala s 20. kata. "Pronađena je gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj događaja", izjavio je Fredrik koji je u cijeli slučaj uključio nizozemsku ambasadu, ali i Interpol, dodaje Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposredno prije tragedije susjedi su navodno čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njezinoj krvi pronađeni su alkohol i ectasy.

Ivana je radila za brojne poznate brendove među kojima je i Chanel. Prije 13 godina iz Nizozemske je doselila u Maleziju i pred njom je bila sjajna karijera koju je nažalost prekinula strašna tragedija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo