moguće da ih je više / Nacionalna lutrija u potrazi za misterioznim dobitnikom: nemaju pojma tko je osvojio 90 milijuna eura

Image
Foto: SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL

Sretni igrač ili igrači, imaju godinu dana za podizanje dobitka, a isto mogu učiniti jedino uz predočenje dobitne potvrde na blagajni ureda finske lutrije u Helsinkiju

23.2.2018.
15:59
SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Finska nacionalna lutrija Veikkaus priopćila je kako još uvijek čeka misterioznog dobitnika koji je u izvlačenju 9. veljače osvojio Eurojackpot u iznosu 90 milijuna eura što je, ujedno, i najveći osvojeni dobitak u povijesti te zemlje, prenosi Jutarnji list.

Dobitni listić uplaćen je u supermarketu Prisma u gradu Loimaa, u sjeverozapadnoj Finskoj, koji broji tek nešto više od 16 tisuća stanovnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sretni dobitnik ili dobitnici nisu članovi programa vjernosti finske nacionalne lutrije i prilikom uplate nije korištena "kartica vjernosti", identitet igrača još uvijek nije poznat. Na listiću je odabrana mogućnost 'grupnog igranja' u kojoj više igrača može zajednički uplatiti listić, dijeleći troškove i eventualni dobitak, što znači kako je moguće da nije riječ samo o jednom dobitniku već više njih. 

Sretni igrač ili igrači, imaju godinu dana za podizanje dobitka, a isto mogu učiniti jedino uz predočenje dobitne potvrde na blagajni ureda finske lutrije u Helsinkiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je 14. po redu glavni dobitak osvojen u igri Eurojackpot u Finskoj, a kako bi proslavili najveći dobitak u povijesti svoje zemlje, sljedećeg vikenda lutrija Veikkaus organizirat će vatromet i proslavu upravo u gradu misterioznih milijunaša, Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo