završio u pritvoru / Naljutio se što su ga izbacili iz restorana jer je gostima htio pokazati malu zmiju pa se vratio s udavom od četiri metra

Image
Foto: AP

Policija, vatrogasci i služba za hvatanje divljih životinja pozvani su u pomoć kako bi uhvatili udava

24.3.2016.
7:20
AP
VOYO logo

Muškarac u četrdesetima, izbačen iz japanskog restorana u Los Angelesu jer je gostima htio pokazati malenu zmiju, naljutio se i vratio se donijevši udava dugog četiri metra.

Pošto se naručao za 200 dolara u japanskom restoranu u kalifornijskoj prijestolnici, usred dvorane je izvukao malenu zmiju, zbog čega su gosti i zaposlenici počeli negodovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potonji su ga zamolili da napusti restoran, što je ovaj i učinio, vidljivo ljutit. No malo kasnije pojavio se "s većom zmijom, dugom četiri metra", rekao je glasnogovornik losangeleske policije (LAPD) za AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesne televizijske mreže su izvijestile da je riječ o udavu, pokazujući snimku bijelog gmaza u rukama vlasnika koji je dopustio djeci da ga maze uz užasnute poglede i krike prestravljenih gostiju.

Policija, vatrogasci i služba za hvatanje divljih životinja pozvani su u pomoć kako bi uhvatili udava koji se sakrio iza blagajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osumnjičenik je uhićen zbog ugrožavanja ljudskih života i određena mu je jamčevina od 50.000 dolara", dodao je glasnogovornik.

Ovo nije prvi ispad ovog šaljivca: 2005. je osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog prodaje životinja bez dozvole, i to ugroženih vrsta i otrovnih guštera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo