FOTOGRAFIJE S MALOLJETNICOM / Obrat seks skandala: Zamjenik gradonačelnika koji je ljubio curicu vraćen na stari posao!

Image
Foto: Facebook

Skandal je u javnost isplivao početkom prosinca kada su se pojavile lascivne fotografije na kojima je snimljen kako ljubi i pipka 15-godišnju djevojčicu

30.1.2019.
19:07
Facebook
VOYO logo

Početkom prosinca prošle godine uhićen je zamjenik gradonačelnika srpskog grada Bora. Protiv Branka Perića vodi se postupak zbog spolnog uznemiravanja 15-godišnje djevojčice, no dogodio se neočekivani preokret - vraćen je na svoj stari posao i to ponovno u državnu instituciju! 

Naime, uz funkciju u općini, Perić je bio zaposlen u borskom Institutu za rudarstvo i metalurgiju. Sada je tamo i vraćen na posao, javlja Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je i podnio ostavku na funkciju, no tada je tvrdio kako to čini iz zdravstvenih razloga.

Podsjetimo, skandal je u javnost isplivao početkom prosinca kada su se pojavile lascivne fotografije na kojima je snimljen kako ljubi i pipka 15-godišnju djevojčicu. Perić tada u fotografijama nije vidio ništa sporno. Jednu od fotografija povezao je sa svečanosti na kojoj su djevojčice ukrašavale dvoranu i na čijem uspjehu im je čestitao poljupcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojčica je negirala da ima bilo kakav odnos s tim službenikom. Ovdje nema elemenata kaznenog djela jer je djevojčica starija od 14 godina i nema kaznenog djela obljube nad djetetom. Po zakonu nemamo osnove za postupanje, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed znala kako treba odgovoriti", rekao je tada izvor iz policije. No, postupak protiv Perića pred Osnovnim javnim tužiteljstvom u Boru ipak je pokrenut, piše Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo