ambasador unicef-a / Orlando Bloom u zoni sukoba u Ukrajini: posjetio učenike jedne škole u Slavjansku

Glumac je osim Slavjanska posjetio i Kramatorsk i Svjatohirsk, još dva grada koja su blizu linije radzvajanja ukrajinskih i pobunjeničkih snaga

29.4.2016.
9:00
VOYO logo

Glumac Orlando Bloom, koji je ujedno i ambasador dobre volje UNICEF-a, posjetio je djecu u zoni sukoba na istoku Ukrajine. 

Po fotografijama i snimkama koje su školarci postavili na društvene mreže, saznalo se da je Bloom posjetio jednu školu u Slavjansku, gradu koji je na početku sukoba u Ukrajini bio snažno uporište proruskih snaga, ali su ga nakon žestokih sukoba ukrajinske snage vratile pod svoju kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

UNICEF je potvrdio da je slavni glumac na istoku Ukrajine, ne navodeći detalje zbog sigurnosnih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po ukrajinskim medijima, Bloom je u zemlju stigao u srijedu i osim Slavjanska posjetio i Kramatorsk i Svjatohirsk, još dva grada koja su blizu linije radzvajanja ukrajinskih i pobunjeničkih snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rat na istoku Ukrajine odnio je 9200 života u dvije godine. Unatoč primirju, sporadični sukobi duž linije bojišta nisu rijetkost.

Orlando Bloom ambasador je dobre volje UNICEF-a od 2009., a najpoznatiji je po ulogama u filmskim serijalima Gospodaru prstenova, Hobbitu i Piratima s Kariba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo