let dug sedam sati / 'Osjećali smo se tako osramoćeno': osoblje aviona ponizilo dvoje putnika zbog alergije pa ih prekrili dekama

Image
Foto: AP / Instagram

Potužili su se osoblju i pilotu da su svejedno izloženi sitnim ostacima koje prolaze kroz ventilacijske otvore, na što im je poručeno da ostatak leta provedu u zahodu, ali priča tu nije stala

29.4.2018.
14:31
AP / Instagram
VOYO logo

Osoblje u avionu zračnog prijevoznika Emirates prisililo je brata i sestru da se na letu iz Birminghama za Dubai, dugom sedam sati, pokriju dekom po glavi i nosu, piše Daily Mail.

Naime, Shannen Sahota i njezin brat Sundeep alergični su na orašaste plodove, a o čemu su u tri navrata izvijestili aviokompaniju i osoblje pri dolasku u avion kako ne bi imali problema za vrijeme leta. Unatoč ponovljenim upozorenjima, brata i sestru zatekla je večera s orašastim plodovima koja je predstavljala ozbiljan rizik za njihovo zdravlje. Potužili su se osoblju i pilotu da su, unatoč tome što nisu pojeli večeru, svejedno izloženi sitnim ostacima koje prolaze kroz ventilacijske otvore, na što im je poručeno da ostatak leta provedu u zahodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Shannen i Sundeep nisu na to htjeli pristati, osoblje ih je smjestilo u stražnji dio aviona natjeravši ih da dekom prekriju glavu i nosnice.

"Osjećali smo tako poniženo i osramoćeno. Bilo je užasno pogotovo jer je početak našeg odmora, koji je trebao biti sretan, bio uništen", ispričala je Shannen, dodajući kako je njena i bratova alergija toliko jaka da bi mogli umrijeti i zbog najmanje količine orašastih plodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se oglasila i sama aviokompanija iz koje su poručili kako ima je žao zbog cijele situacije te da će s bratom i sestrom Sahota stupiti u kontakt u svrhu rješavanja ovog problema, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo