Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OSUĐENI NA SMRT

Otac u Kini bacio dvoje djece kroz prozor zgrade zbog ljubavnice: Oboje su osuđeni na smrt

Majko dvoje preminule djece tvrdila je da je njezin bivši suprug plakao na sudu

Image
Foto: Daily Mail
RTL Vijesti/ 31.12.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otac i njegova djevojka osuđeni su na smrt u Kini nakon što je svoje dvoje djece izbacio iz svoje stambene zgrade jer njegova nova djevojka nije željela djecu druge žene. Dvoje male djece bacio je s tornja 2. studenog prošle godine.

Zhang Boova kći Zhang Ruixue, 2, umrla je odmah, dok je njegov sin Zhang Yangrui, 1, preminuo ubrzo nakon zadobivenih ozljeda. 27-godišnjak je upoznao Ye Chengchen, s kojom se želio oženiti, ali ona je to odbila prihvatiti jer je on već imao djecu, piše Daily Mail

Njegova djevojka ga je pritiskala da ih se riješi, čak si je tog dana prerezala zapešća kako bi pokazala svoju frustraciju što s njim ne može zasnovati novu obitelj.

Muškarac je potom bacio svoju djecu kroz prozor prije nego što je otrčao dolje kako bi izgledao ožalošćeno zbog onoga što se upravo dogodilo. Snimljen je kako udara glavom o zid i nekontrolirano plače, za što su tužitelji rekli da je sve laž. Tvrdio je da je spavao kada su djeca pala kroz prozor i rekao je da su ga probudili ljudi koji su dolje vikali nakon što je otkrio tijela na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
VARAŽDIN-IVANEC

Putnički vlak naletio na automobil na prijelazu bez rampe i semafora: Vozilo odbačeno u jarak, završilo na krovu

Prema lokalnim medijima, otac je priznao da su on i Ye planirali ubiti djecu kako bi mogli zasnovati novu obitelj bez djece iz njegovog bivšeg braka.

Majko dvoje preminule djece tvrdila je da je njezin bivši suprug plakao na sudu i ispričao se za sve, dok je njegova djevojka više puta odbacila optužbe.

Upravo se čita

Suđenje je započelo u srpnju. Zhang je osuđen na smrt zbog ubojstva svoje djece. Njegova djevojka također je osuđena na smrt zbog pritiska na oca da izvrši zločin.

RTL Vijesti/ 31.12.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba