PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVIJET / Pješačila je četiri sata na posao, ali poklon potpunih stranaca sve je promijenio: 'Sanjam li?'

Image
Foto: CNN/Screenshot

Novac koji je čuvala za Adrianna će moći proslijediti za upis na fakultet, ranije no što se nadala

29.11.2019.
13:50
CNN/Screenshot
VOYO logo

AdriannaEdwards iz Teksasa nije se nadala da će uoči Dana zahvalnosti proći kako je prošao kad se uputila na četiri sata dugu šetnju do posla, kao i svakog dana. Posebno ne da se kući neće vratiti pješke!

Naime, u restoran gdje radi kao konobarica je došao bračni par na doručak te se zgrozio kad je čuo da djevojka svaki dan pješači četiri sata do posla, a potom četiri sata natrag kući. Toliko joj je potrebno da u jednom smjeru "prevali" 22,5 kilometra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram nekako plaćati račune. Od svake plaće bih ostavljala nešto novca sa strane kako bih kupila automobil. Još uvijek mislim da sanjam. Sanjam li", kazala je za CNN Adrianna.

Da ne bi sve ostalo na zgražanju, s kojim se Adrianna susretala svakog dana na poslu, par je nešto poduzeo. Otišli su tako muškarac i žena iz restorana te se vratili s novim automobilom Nissanom Sentrom iz 2011 i predali ključeve Adrianni. Nisu željeli prihvatiti "ne" kao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ničim izazvana počastila nas je sladoledom i njena priča nam je slomila srce. Kupili smo joj automobil i sve što želimo jest da učini neko dobro djelo onome kome je to potrebno. Briznula je u plač, nije mogla suspregnuti emocije", ispričali su muškarac i žena pa zamolili da ostanu anonimni.

Novac koji je čuvala za automobil, Adrianna će sad moći proslijediti za upis na fakultet, mnogo ranije no što se mogla nadati. A i umjesto četiri sata, na putovanje će trošiti oko pola sata, i to u slučaju gužve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo