strava u njemačkoj / Prodali sina (9) na 'dark webu': Vezali ga, vrijeđali, silovali i nudili njegove seksualne usluge

Image
Foto: Thinkstock.com

Uhićeni dvojac je, kako se sumnja, dio pedofilske mreže koja je harala Njemačkom, a osim njih, prošle je jeseni uhićeno još šest osoba

7.8.2018.
13:12
Thinkstock.com
VOYO logo

Jedan par u Njemačkoj osuđen je na zatvor nakon nakon što su vlasti otkrile stravičan slučaj u kojem su opetovano seksualno zlostavljali devetogodišnjeg dječaka. 

49-godišnja žena, majka dječaka, i njezin partner, osuđeni su za višestruko silovanje dječaka, kao i za to da su stavljali njegove fotografije na internet, točnije na tzv. 'dark web', nudeći njegove seksualne usluge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud njemačkog grada Freiburga osudio je u utorak ženu na 12 godina i šest mjeseci zatvora, a njezinog partnera na 12 godina. Također, muškarac, nakon što odsluži svoju kaznu, mora ostati pod preventivnom prismotrom. 

Uhićeni dvojac je, kako se sumnja, dio pedofilske mreže koja je harala Njemačkom, a osim njih, prošle je jeseni uhićeno još šest osoba povezanih sa sličnim kriminalnim radnjama. Dan prije u zatvor je smješten i jedan Španjolac koji je 10 godina sustavno zlostavljao jednog dječaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stravične snimke koje je policija zaplijenila, ali koje ne pušta u javnost, navodno prikazuju vezanog dječaka kojeg spomenuti par verbalno ponižava i prijeti mu.

Sud je naglasio kako je u ovom procesu zakazala, među ostalim, i socijalna služba koja je 2017. uzela dječaka majci, ali ga je vratila. Sporno je to što navodno nisu napravili detaljan intervju s dječakom te nisu uzeli u obzir zabrinute nastavnike koji su upozoravali kako sumnjaju da je dječak zlostavljan, piše Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike