novi preokret / Slučaj obavijen lažima: Nakon informatičara, uhićen patolog koji je radio obdukciju ubijenog Davida

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Kasniji toksikološki nalazi opovrgli su navode Karanovog toksikološkog nalaza

28.9.2018.
8:25
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske podiglo je kaznenu prijavu protiv patologa Željka Karana, koji je radio obdukciju tijela misteriozno ubijenog Davida Dragičevića, javlja Dnevni avaz. Policija ga sumnjiči da je napravio i objavio lažni toksikološki nalaz o smrti nesretnog mladića.

U lažiranom toksikološkom nalazu, stoji da je Dragičević prije smrti koristio LSD, marihuanu i alkohol. Nalaz je rađen na necertificiranom uređaju koji ne može otkriti tragove toksina u krvi. Kasniji toksikološki nalazi opovrgli su navode Karanovog toksikološkog nalaza, a slučaj je preuzelo banjalučko tužilaštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se postavlja pitanje tko NIJE lagao u cijelom ovom slučaju. Podsjetimo, prije manje od tjedan dana Državno odvjetništvo u Banja Luci odredilo je pritvor računalnom stručnjaku koji je naknadno nakon smrti mladića Davida Dragičevića brisao snimke s video nadzora s jednoga objekta, što pojačava tvrdnje Davidova oca kako se radilo o ubojstvu te prikrivanju istrage iz ožujka ove godine zbog čega se više mjeseci prosvjeduje u središtu Banja Luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo