uznemirujući video / Snimka brutalnog ubojstva: kamenovali mladu ženu do smrti zbog lažne optužbe da je spalila Kuran!

Afganistanske vlasti su za smrt Farkhunde Malikzadi koja je ubijena u ožujku ove godine optužile više od 40 osoba, a iz same snimke se može vidjeti kako gomila prije kamenovanja koristi i noževe kojima su je mučil

28.12.2015.
9:41
VOYO logo

Snimka brutalnog ubojstva 27-godišnje Afganistanke koja je kamenovana do smrti zbog lažne optužbe da je spalila Kuran postala je vidljiva na Youtubeu, no ne preporučujemo je onima slabijeg želuca.

Afganistanske vlasti su za smrt Farkhunde Malikzadi koja je ubijena u ožujku ove godine optužile više od 40 osoba, a iz same snimke se može vidjeti kako gomila prije kamenovanja koristi i noževe kojima su je mučili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga vlasti je došla do zaključka da nema nikakvog dokaza da je spaljivanje Kurana doista počinjeno. Prema tvrdnjama njezine obitelji Fakhunda je bila vrlo religiozna i spremala se za studij teologije na sveučilištu u Kabulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farkhundu je za spaljivanje Kurana optužio prodavač talismana ispred hrama u centru Kabula. Ona mu je prigovorila da prilikom prodaje vara kupce i da je krijumčar Viagre i kondoma, a on ju je u nastupu bijesa lažno optužio za zločin koji se u ovoj zemlji tretira kao jako ozbiljan. Spomenuti prodavač je jedan od četvorice muškaraca koji su osuđeni na smrt jer su sudjelovali u ovom brutalnom napadu. Još osmorica su osuđena na 16 godina zatvora zbog sudjelovanja u zločinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo