određen pritvor / Šok u BiH: Policajac imao spolne odnose s pokćerkom (7), mještani: 'Treba ga naživo kastrirati'

Image
Foto: Thinkstock

Zbog predanosti poslu bio je čak i predavač djeci u osnovnim školama. Nitko nikad nije uočio nepravilnosti, a kamoli sklonost prema pedofiliji

14.10.2018.
16:11
Thinkstock
VOYO logo

Određen je jednomjesečni pritvor policajcu (50) iz Orašja u BiH zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolnog odnosa s djetetom te krivično djelo upoznavanja djeteta s pornografijom, javlja Avaz.ba.

Epilog je to slučaja koji već neko vrijeme trese oaj gradić na obali Save. Riječ je o aktivnom policajcu G.L. koji je uhićen krajem rujna zbog navedenih sumnji. Kako mještani navode, osumnjičeni je uredno obavljao svoju dužnost kao kontakt policajac, a zbog predanosti poslu bio je čak i predavač djeci u osnovnim školama. Nitko nikad nije uočio nepravilnosti, a kamoli sklonost prema pedofiliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ginekološkim pregledima djevojčice utvrđeno je da je bilo seksualnog kontakta. Glasnogovornik lokalne policije kazao je kako je policija profesionalno odradila svoj posao u smislu pružanja usluga županijskom tužiteljstvu nimalo ne štiteći status osumnjičenika.

Kako navodi Avaz.ba, u slobodno vrijeme se bavio fotografijom te je bio angažiran kao fotograf na zabavama, krštenjima, zarukama, vjenčanjima i obiteljskim okupljanjima. "Ako je to istina trebalo bi ga naživo kastrirati", ogorčeni su stanovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo