vukao je po cesti / Strašan zločin u Srbiji: Muškarac 4-mjesečnu bebu udario u glavu pa polomio rebra djetetovoj majci?

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Sumnja se da je nasilju prethodila svađa

16.6.2022.
15:31
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Policija je jučer u mjestu Začerje u Srbiji uhitila muškarca N.B. (41) pod sumnom da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji, nanijevši svojoj nevjenčanoj supruzi Ž.P. (32) teške tjelesne ozljede, piše Blic.

Prema neslužbenim informacijama pojedinih srpskih medija policiju, koja je koja je odmah izašla na mjesto događaja, pozvali su susjedi i ozlijeđenu ženu odvezla na Hitnu s četveromjesečnom bebom za koju navode da je zadobila udarac u predjelu glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno, Ž.P. je liječnicima rekla da je bebu njen nevjenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cijele noći zadržana u bolnici, obavljeni su potrebni testovi i analize, ali srećom je sve bilo u redu, pa je novorođenče ujutro pušteno iz bolnice. Međutim, liječnici su vidjeli da je i majka pretučena i obavili su pretrage i nad njom. Snimka je pokazala da je žena imala serijski prijelom rebara, piše Kurir. 

Sumnja se da je nasilju prethodila svađa te da se osumničeni posvađao sa svojom nevjenčanom suprugom nakon čega ju je počeo tući. Udarao ju je po cijelom tijelu, žena je pala, on ju je vukao, udarao je i u jednom trenutku je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, oderao joj je cijelu stranu tijela, nanio razderotine i s te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Prema neslužbenim informacijama, šutnuo je njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu. Određen mu je pritvor od 30 dana, prenosi Blic. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo