zbog osiguranja / Tragedija koja je šokirala milijune: Ubila sebe i djecu nakon što je muž lažirao smrt

Image
Foto: Thinkstock

Iako nisu pronašli tijelo, svi su pretpostavili kako je preminuo kada su u rijeci pronašli automobil

18.10.2018.
9:56
Thinkstock
VOYO logo

Tijekom rujna, 34-godišnji muškarac iz Kine sklopio je osiguranje vrijedno milijun juana, odnosno oko 970 tisuća kuna koje bi naslijedila njegova supruga u slučaju njegove smrti.

Kako bi lažirao svoju smrt, 19. rujna je unajmio automobil da odglumi prometnu nesreću. Supruzi nije otkrio svoj plan niti da će ona dobiti novac od osiguranja, piše BBC. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nisu pronašli tijelo, svi su pretpostavili kako je preminuo kada su u rijeci pronašli automobil. 

Tri tjedna kasnije, policija je pronašla tijela supruge (31), sina (4) i kćeri (3) u ribnjaku blizu njihove kuće. Naime, njegova žena utopila je djecu, a potom presudila i sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tragičnog događaja, muškarac koji je lažirao svoju smrt predao se policiji. Kako piše BBC, policija je otkrila da ima kredite od oko 100.000 juana.

Ranije je objavio video na internetu, koji je kasnije postao viralan, u kojem plače i objašnjava da je posudio novac kako bi platio tretman za svoju trogodišnju kćer koja je bolovala od epilepsije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka se ubrzo proširila kineskim društvenim mrežama, a incident je potaknuo temu o financijskim pritiscima i obiteljskim problemima tamošnjeg stanovništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo