JOŠ JEDAN INCIDENT U NJEMAČKOJ / Uhićen alžirski izbjeglica koji je pobjegao s psihijatrije i vikao 'raznijet ću vas'

Image
Foto: Thinkstock.com

Policija je u Bremenu uhitila mladića na glavnoj željezničkoj postaji nakon što ga je satima pokušavala uloviti te je pritom evakuirala i lokalni trgovački centar

28.7.2016.
9:29
Thinkstock.com
VOYO logo

Njemačka policija uhitila je u noći sa srijede na četvrtak 19-ogodišnjeg mladića, alžirskog izbjeglicu, koji je ranije tijekom srijede pobjegao iz psihijatrijske ustanove vičući "raznijet ću vas", čime je okončan posljednji u nizu incidenata koji je uznemirio Nijemce posljednjih dana. 

Policija je u Bremenu uhitila mladića na glavnoj željezničkoj postaji nakon što ga je satima pokušavala uloviti te je pritom evakuirala i lokalni trgovački centar naznačivši da to "nije antiteroristička operacija". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema dokaza bilo kakve opasnosti i ovo nije antiteroristička operacija", rekla je glasnogovornica policije.

Policija trenutačno provodi istragu, no za sada je poznato da je riječ o mladiću koji je prošli vikend proveo u zatočeništvu zbog nekoliko krađa te da je simpatizer Islamske države i ubojice koji je prošlog petka u Muenchenu ubio devet ljudi. Po riječima predstavnika policije, osim njegovih izjava s tim u vezi nema nikakvih dokaza o bilo kakvim vezama s njima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo