htio razbiti mobitel / Uhvatili 40-godišnjeg pedofila nakon što su ga namamili da će se naći s 13-godišnjom djevojčicom: 'Ja ću ti biti prvi'

Članovi skupine Dark Justice uhvatili su 40-godišnjeg pedofila namamivši ga da misli kako že se naći s 13-godišnjom djevojčicom

19.10.2016.
9:39
VOYO logo

Članovi skupine Dark Justice (Tamna pravda) uhitili su 40-godišnjeg pedofila Richarda Hewitta, koji se vozio 320 kilometara kako bi se našao sa 'Jessie'.

Naime, mislio je da se nalazi s 13-godišnjom djevojčicom u Newcastletu te joj je slao poruke i tražio ju gole selfieje te ispitivao za seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću ti biti prvi", pisao je na WhatsAppu.

On nije ni na tren pomislio da je profil lažan, kojeg su vodili članovi Tamne pravde. Grupa već postoji dvije godine i dosad je uhićeno 64 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hewitt, koji je tvrdio da ima 22 godine, stigao je u Newcastle u kolovozu, a potom mu je rupa ljudi blokirala automobil kako ne bi utekao.

Kad je shvatio o čemu je riječ, pokušao je razbiti mobitel kako bi uništio dokaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hewitt, koji već ima 26 zabilježenih prijestupa, priznao je pokušaj upoznavanja djeteta, a već je odslužio dvogodišnju kaznu 2010. godine kad je seksualno napao maloljetnu djevojčicu na ulici. Tada je upozorio policiju kako će je on potražiti ako im je išta rekla.

Kad se putem videolinka suočio sa sutkinjom, promrmljao je: "Žao mi je, trebam pomoć".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: North News
Image
Foto: North News
Image
Foto: North News

(Foto: North News)

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo