NEOČEKIVAN POTEZ / VIDEO Izborna kampanja kakva se ne viđa svaki dan: Vučić iz friždera ušao u studio i voditeljici dao teglu krastavaca

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Vučić je, po svemu sudeći, rekreirao jedan od svojih bizarnijih predizbornih spotova

31.3.2022.
23:20
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Kampanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za predstojeće predsjedničke izbore, na kojima ide po još jedan mandat, svakim danom donosi, kako se čini, nešto neočekivano. Naime, Vučić je gostovao na TV Pinku, a u emisiju je došao ravno iz frižidera te je voditeljici poklonio teglu krastavaca.

Vučić je, po svemu sudeći, rekreirao jedan od svojih bizarnijih predizbornih spotova u kojem se odlučio zatvoriti u frižider i iskočiti iz njega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u tom spotu trudnica i njen suprug gledaju Vučića na televiziji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči", kaže trudnica te ode do frižidera, otvori vrata, a iz njega iskoči Vučić i pruži joj teglu kiselih krastavaca.

"Izvinite. Ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je ostalo da se uradi, potrebno nam je još puteva, još pruga, tvornica. Ako se ne varam, dobili ste subvenciju za rješavanje stambenog pitanja. E kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što prije", govori joj Vučić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo