serijska trovačica / VIDEO Nadzorne kamere uhvatile zvjerski čin: Snimljena kako susjedima truje pse

Nadzorne kamere otkrile su da je serijski trovač njihova susjeda koja baš nikad nije ovoj obitelji rekla da ima neki problem s njihovim ljubimcima

9.8.2018.
21:42
VOYO logo

Čini se kako se u podgoričkom naselju Donja Gorica raspetljava neopisivo ružan zločin. Za to su zaslužne nadzorne kamere koje su na kuću postavljene nakon što im je na isti način otrovan zlatni retriver star šest godina, piše Mondo.me

No njihova kuća nije bila jedina meta jer su i drugim susjedima otrovani psi, a svi su sumnjali da se radi o istom počinitelju. U ovom konkretnom slučaju, u ovoj kući borave četiri psa malog i srednjeg rasta otkad ih je ova obitelj spasila. Nisu nimalo agresivni niti bilo kako ugroziti prolaznike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzorne kamere otkrile su da je serijski trovač ni manje ni više nego njihova susjeda koja baš nikad nije ovoj obitelji rekla da ima neki problem s njihovim ljubimcima. Baš naprotiv, kako je vlasnica ubijenog psa ispričala za Mondo.me, bili su u dobrim susjedskim odnosima. 

Na snimkama se vidi kako susjeda daje otrov ubijenoj kuji Tari, a potom prolazi pored kuće, krije se iza grmlja i promatra situaciju te se vraća do psa u trenutku kad mu je već pozlilo. Činjenica da joj je psu pozlilo nakon samo tri minute od uzimanja te da je ugibala 17 minuta u najgorim mukama dokazuje koliko je otrov bio jak. Obitelj će podnijeti prijavu policiji uza sve dokaze kao i detaljan nalaz obdukcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Zakonom o zaštiti dobrobiti životinja u Crnoj Gori predviđena je kazna od 1.000 do 11.000 eura za ubojicu ili mučitelja životinja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo