stala na kraj kolegi zlostavljaču / 'Više nikad neće gledati moju stražnjicu na seksualan način već kao na stroj za prdež koji je zauvijek obilježio njegovu ruku'

Image
Foto: Thinkstock

Saznala je kako nije jedina koju je kolega dirao na poslu, a zbog svega je na kraju dobio otkaz

30.1.2018.
18:09
Thinkstock
VOYO logo

U jeku optužbi za seksualno zlostavljanje koje, kako se čini, svakodnevno pristižu iz Hollywooda, istaknuo se i post jedne korisnice Reddita u kojem je opisala svoje iskustvo sa seksualnim zlostavljanjem na poslu.

Za razliku od mnogih, ona je tome uspjela stati na kraj. Saznala je kako nije jedina koju je kolega dirao na poslu, a zbog svega je na kraju dobio otkaz. Kako je došlo do toga, objasnila je u svojoj objavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tip na poslu se stalno zaletavao u mene. Okrznuo bi moju stražnjicu, predio mojih grudi. Konstantno se ponavljalo i svaki put bi se pravio nevin i pritom me ne bi ni pogledao. Danas je nadmašio sebe i zapravo me uhvatio za stražnjicu. Osjećala sam se poraženo i kao da mi nitko neće povjerovati, no u tom trenutku nešto me spopalo.

Prišla sam mu ljutito i okrenula svoju stražnjicu prema njegovoj ruci i glasno prdnula. Odvratno, znam, no ako ću se ja zbog njega osjećati užasno, učinit ću da se i on tako osjeća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku uspaničili smo se i on i ja. Više nikad neće gledati moju stražnjicu na seksualan način već kao na stroj za prdež koji je zauvijek obilježio njegovu ruku. 

Šef je kasnije načuo od drugih ljudi kako govore o ovom događaju pa nas je oboje pozvao u svoj ured. Tada sam saznala da sam bila jedna od pet žena kojoj je to isto radio. Rekao je da sam namjerno prdnula na njega (ja sam rekla da je bilo slučajno), a on je rekao da je mene uštipnuo iz šale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što sam to rekla, šef mi je rekao da mogu izaći iz ureda, a kolega trenutno čisti svoje stvari sa stola.

Je*i se, Ted."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo