putinovo normalno? / VIDEO Zbog ove snimke opet svi bruje o Putinovom zdravlju: Ljuljao se naprijed-natrag, jedva stajao na nogama

Image
Foto: You Tube screenshot

Ruski predsjednik je u nedjelju nazočio ceremoniji dodjele nagrada u Kremlju

15.6.2022.
14:28
You Tube screenshot
VOYO logo

Novi javni nastup ruskog predsjednika Vladimira Putina tijekom govora u Moskvi ponovno je potaknuo glasine i nagađanja o njegovim zdravstvenim problemima.

Ruski predsjednik je u nedjelju nazočio ceremoniji dodjele nagrada u Kremlju i pritom izgledao prilično nesigurno na nogama. Stalno se ljuljao naprijed-natrag, a činilo se i kao da se trese te da mu noge klecaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putin je uspio nastaviti s govorom i održati ravnotežu nakon laganog kolebanja, no zapadni mediji odmah su se raspisali kako se radi o najnovijem dokazu da se ruski predsjednik bori sa zdravstvenim problemima.

Nova snimka dolazi samo nekoliko dana nakon što je insajder iz Kremlja izjavio da su Putinu liječnici savjetovali da se ne pojavljuje "predugo" u javnosti. Naime, nedavno je osjetio "oštru mučninu, slabost i vrtoglavicu" dok je ustajao od stola nakon video konferencije sa savjetnicima i vojnim čelnicima, izvijestio je prošlog tjedna Telegram kanal General SVR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjedniku je bila potrebna hitna medicinska pomoć", objavo je kanal koji je navodno jako dobro informiran o svemu što se događau u Kremlju.

Prije nekoliko tjedana, službenik FSB-a ustvrdio je da Putinu nisu ostale više od dvije do tri godine života jer boluje od agresivnog karcinoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo