umalo završio na podu / Tijekom pregovora u Minsku Lukašenko je Putinu izmaknuo stolicu

Vladimir Putin je morao pričekati dok Lukašenko završi razgovor s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako bi konačno sjeo na stolicu oko koje se 'borio' s bjeloruskim predsjednikom

13.2.2015.
11:45
VOYO logo

Prije pregovora u Minsku, na kojem se rješavala ukrajinska kriza, kamere su uhvatile kratku 'borbu' između bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka i ruskog predsjednika Vladmira Putina.

Lukašenko je, naime, snimljen kako izmiče stolicu ruskom predsjedniku. Putin je prvo povukao stolicu, koju je zatim bjeloruski predsjednik povukao nazad, zbog čega je Putin umalo završio na podu.



Na kraju je Putin morao pričekati dok Lukašenko završi razgovor s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako bi konačno sjeo.

Osim ovog 'mini indcidenta', iz Minska su objavljene i fotografije na kojima se vidi kako Putin tijekom pregovora lomi olovku. Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko je u jednom trenutku navodno ljutito izašao iz dvorane, dok je Putin nastavio razgovarati s Merkel i francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom. Tijekom razgovora Putin je cijelo vrijeme u ruci vrtio zelenu olovku, koju je na kraju i prelomio.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: YouTube screenshot
Image
Foto: YouTube screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo