GLADOVANJE LUDOM RADOVANJE / Tko je požderao čokoladice?

Image

Nekad odlične odnose dvojice bivših prijatelja dotukla je priča o čokoladicama.

27.11.2008.
12:43
VOYO logo

OSIJEK - Dva ratna druga, Đapić i Glavaš, ovih su se dana približili dnu međusobne komunikacije. Nakon što je predsjednik HSP-a Anto Đapić prije nekoliko dana izjavio da je Glavašu nosio čokoladice u bolnicu dok je ovaj štrajkao glađu, Glavaš je žestoko uzvratio.

Sazvao je press konferenciju, a iza njega je na velikom jumbo plakatu bila već poznata Đapićeva slika u tijesnom dresu dok igra košarku.  "Možete li vjerovati da je ova spodoba meni donosila čokoladice u zatvor? Mislim da ne možete, jer da je ta spodoba meni zaista i nosila čokoladice u zatvor, ona bi to sigurno prožderala prije nego što bi ijedna čokoladica stigla tamo", izjavio je osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o jednom najobičnijem lažovu, o jednoj moralnoj, političkoj, fizičkoj nakazi, koja se služi lažima cijelu svoju političku karijeru, od 1989. pa do danas", nastavio je Glavaš.

Opovrgnuo je i informaciju da piše knjigu o Đapiću rekavši da se knjige pišu o ozbiljnim političarima, a da Đapić zaslužuje biti lik u jeftinom stripu. Poručio je na kraju da neće dozvoliti da Đapić postane gradonačelnik Osijeka, a Osijek "Čaprazlije city".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više doznajte u videoprilogu RTL-ove Marine Bešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo