Svjetsko, a naše! / Splitska manekenka Hana Griželj oduševila Donatellu Versace i lansirala se uz bok Gigi Hadid i Emily Ratajkowski

Image
Foto: RTL

Hanin put od Solina do svjetskih pista pratio je RTL Danas

29.9.2022.
21:30
RTL
VOYO logo

Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Irina Shayk i naša 22-godišnja Hana Griželj, modno čudo iz Solina, koje je osvojilo Donatellu Versace. A čini se i ostalu manekensku kremu.

"Backstage sa svim njima dijelim, i pistu. Donatella je jedna jako draga žena, koja zna svoj posao i to radi super. Jako su drage, komunikativne osobe s kojima se da lako razgovarati", rekla je Hana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom poslu je 4 godine, ali ponekad je dovoljan samo jedan trenutak i jedna revija: u Haniniom slučaju, iako je prošla New York, Pariz, upravo ju je završeni modni tjedan u Milanu i brend Versace - lansirao u svjetsku modnu elitu.

"To što vi vidite je gotovo proizvod, ta revija Versace, to je samo jedna točka u svemu tome što sam ja radila zadnjih godina. Toliko sam prošla castinga, revija nosila, toliko i odbijanja doživjela. Više me poznaju kao modela vanka, u Milanu Parizu, nego kao modela u Hrvatskoj. Ali ne smeta mi to, tražim svoj put", kaže Hana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbojka je njezina prva ljubav, i s klubom Marina Kaštela prošle sezone osvojila je drugo mjesto u hrvatskoj ligi. Milorad je bio Hanin trener dugih 9 godina.

Image
VELIKI INTERVJU /

Hrvatica Ema Kovač u Italiji je prava zvijezda! Glumica za RTL.hr o prekidu veze s tamošnjim glumcem i velikim planovima

Image
VELIKI INTERVJU /

Hrvatica Ema Kovač u Italiji je prava zvijezda! Glumica za RTL.hr o prekidu veze s tamošnjim glumcem i velikim planovima

"Kod mene u Hercegovini bi se reklo, blago kući u kojoj dođe, to je sve ono što mogu reći o Hani. U jednoj utakmici smo gubili 19:12 u drugom setu, Hana je ušla na servisi servirala za 19:19, mislim da je ta utakmica imala ogroman utjecaj na cijelu sezonu, od tada je Hana imala bespovratni kredit za sve", rekao je Milorad Krunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo ću reći da je mene sport zapravo pripremio za cijeli ovaj neki put, ja sam se izgradila kao osoba uz odbojku i odrasla sam uz to. I članica sam tog kluba valjda već 14 godina i puno su me podržavali u tome što radim, oni su mi kao druga obitelj", kazala je Hana.

Sport, ali i moda, koja je Hanu već odvela u Pariz. Ovog vikenda očekuje je nekoliko revija na pariškom tjednu mode - opet bok uz bok sa svjetskim imenima. A tek su joj 22!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo