NEKA SE GOMILA / Vlada osnovala tri povjerenstva i ured

Image

Od povjerenstava je najzanimljivije ono za vrednovanje darova koje su za svojih mandata podobivali bivši predsjednice vlada i države.

29.4.2010.
14:52
VOYO logo

ZAGREB - Što na otvorenom, što na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada je u četvrtak osnovala jedan ured i tri povjerenstva.

Izmijenjena je uredba o unutarnjem ustroju Ministarstva zaštite okoliša kojom je ustrojen Ured za koordinaciju, nadzor i ubrzanje dobivanja dozvola za investicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovano je Povjerenstvo za identificiranje prepreka za izravna ulaganja i izradu plana njihova uklanjanja, u kojemu će sjediti državni tajnici i predstavnici nekoliko ministarstava, ravnatelji agencija, nevladinih organizacija, kao što su HUP ili HGK, lokalne samouprave.

Osniva se i Povjerenstvo za vrednovanje darova bivših predsjednika Republike Hrvatske i bivših predsjednika vlada Republike Hrvatske, koje će se baviti i odabirom smještaja darova unutar muzejskog sastava Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se poduzele preventivne mjere, radi učinkovitog djelovanja i kako bi se otklonile posljedice uzrokovane nezakonitim ometanjima civilnog zračnog prometa, osniva se Nacionalno povjerenstvo za zaštitu civilnog zračnog promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo