zima u travnju / Zaboravite na proljeće! Ovaj tjedan opet snijeg i kiša

Image
Foto: RTL

Iako smo već zakoračili u travanj, vrijeme je ostalo siječanjsko. Stoga, ne spremajte kapute, šalove i rukavice jer će vam trebati još neko vrijeme.

2.4.2013.
7:33
RTL
VOYO logo

Iako je proljeće kalendarski već stiglo, zima ne napušta naše prostore. Naime, i ovaj tjedan će biti ispunjen snijegom i kišom.

Danas će biti oblačno povremeno s kišom, a u Gorskome kotaru i Lici većinom snijegom. Snijeg se također očekuje i u sjeverozapadnom području i zapadnoj Slavoniji.

Novi snježni pokrivač u gorju većinom će biti između 10 i 20 centimetara, a tanji se očekuje mjestimice i u sjeverozapadnim krajevima, prenosi DHMZ.

Najviša temperatura danas će biti od 1 do 6, u istočnoj Slavoniji i na sjevernom Jadranu 7 do 12, a u Dalmaciji 12 do 16 Celzijevih stupnjeva.

Image
Foto: PIXSELL

U utorak će biti pretežno oblačno, mjestimice s kišom, a u unutrašnjosti i sa susnježicom i snijegom. Oborine će slabiti, a do kraja dana gotovo posvuda i prestati.

Na Jadranu se sredinom dana i poslijepodne očekuje djelomično razvedravanje. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, tek ponegdje i jaka bura i sjeverozapadnjak.

U četvrtak djelomično razvedravanje, ujutro i razmjerno hladno, u unutrašnjosti mjestimice slab mraz. Danju toplije. U petak ponovno kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualnu vremensku prognozu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo