nisu u imovinskoj kartici / Žalba ih otkrila: Bandić i supruga u Zagrebu imaju četiri stana!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podatak koji još nije bio poznat javnosti niti naveden u bilo kojoj od Bandićevih imovinskih kartica jest da osim stana i garaže u Bužanovoj te vikendice u okolici Samobora od 55 kvadrata, on i njegova supruga imaju još tri stara s garažama na području Zagreba

28.2.2015.
15:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se MilanBandić žalio na odluku USKOK-a koji je njemu, njegovom bratu i supruzi blokirao imovinu poslije uhićenja zagrebačkog gradonačelnika, otkrilo se što sve posjeduje od imovine, javlja Večernji.

Podatak koji još nije bio poznat javnosti niti naveden u bilo kojoj od Bandićevih imovinskih kartica jest da osim stana i garaže u Bužanovoj od 176,76 kvadrata te vikendice u okolici Samobora od 55 kvadrata, on i njegova supruga imaju još tri stara s garažama na području Zagreba.

Ranije ta informacija nije bila poznata možda i zato što su u zemljišnim knjigama kao vlasnici stanova upisana trgovačka društva Geoprojekt d.o.o. i Paron d.o.o. Navedena društva su knjižnivlasnici, a USKOK smatra da su Bandićevi izvanknjižnivlasnici jer je na sva tri stana Županijski sud u Zagrebu upisao hipoteku 21. listopada 2014.

Radi se o stanu od 95 kvadrata i garaži od 14 kvadrata na Krugama 5, stanu od 78 kvadrata i garaži od 22 kvadrata na Horvaćanskoj cesti 75, gdje se kao izvanknjižni vlasnik vodi Bandić, te o stanu od 93,85 kvadrata i parkirnom mjestu od 12,50 kvadrata na Gračanskoj cesti 145 F.

Iz odluke Vrhovnog suda doznalo se i da zagrebački gradonačelnik u Samoboru posjeduje pašnjak i šumu od 7020 kvadrata, a u dosadašnjim imovinskim karticama nije bio upisan ni taj podatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo